Voor ons is geen brug te ver, geen water te diep, geen stroming te sterk.
 

Bergen en Slepen

Veel voorkomend, ondanks dat men dit niet echt verwacht, worden we gevraagd om gezonken- of half afgezonken vaartuigen en soms zelfs auto's- motoren - en scooters te ruimen- of te bergen. In het kader milieu is het van groot belang dat onze wateren vrij blijven van dergelijke milieuvervuiling.

Een milieuvervuiling in- en rond onze wateren ontstaat juist door gezonken- en half afgezonken vaartuigen- of voertuigen. Vrijkomende oliën- roest- brandstoffen- gassen- of chemicaliën brengen zeer ernstige schade toe aan het milieu. Het is dan ook zaak om snel over te gaan tot bergen- en of ruimen van dergelijke vaartuigen- of voertuigen.

Wat verstaan wij onder vaartuigen

Simpel gezegd "Alles wat kan drijven". Van een kleine vlot- sloep vanaf 2 meter tot en met plezierjachten en woonarken-boten tot en met 21 meter. Indien groter dan doen we een beroep op een samenwerkende partner. Maar ook het lichten van buitenboordmotoren. In overleg kunnen wij ook eventueel bijstaan bij het bergen- verwijder- of ontmantelen van een woonark- of boot.

Met onze samenwerkende partners kunnen wij meerdere pontons- werkschepen aanbieden, incl. schipper- matroos- en of werkmeester. Sommige van de werkschepen zijn voorzien met een 45 tons meter kraan "Palfingermax" met een totale lengte van 14 meter.

Voor meer informatie inzake hulpvragen of inhuur, kunt u 24 uur per dag, contact met ons opnemen.

E-mailen
Bellen
Map